Followers


.

Dec 11, 2011

Rinduuuuuuuuuuu sekolah

Pagi yang indah , Yee sangat indah . Tak panas , sejuk je .Tak macam petang , rase nak rendam semalaman je dalam air sebab terik sangat kan kan :) Okeyy , rase nak update blog tapi macam tak tahu nak cerite ape .Any suggestion ?

Heishh ,sedar tak sedar kan ,dah seminggu aku membujang . Opsss ,salah tafsiran tuw ,haha .Maksudnye dah seminggu aku meninggalakn sekolah . Yee , aku rinduuuuuuuuuuu sangat dekat sekolah .Bila aku dah nak blaa , time tuw la die nak bina itu nak bina ini . Ape jadah haremmmmm la , time aku sekolah situ tak nak pulak bina itu ini . Marah ! Nampak tak muka marah aku ney ~~ Makin lama nak buka sekolah ,makin ligat aku nampak budak-2 pergi shopping beli barang sekolah . HAHA ,rinduu gilaa. Kalau dulu , aku la yang tak sabar-2 nak beli itu ini , kalau boleh semua nak yang baru , yang lama even elok still tak kira , mesti Baru jugak :) Nanti boleh lawan dengan kawan-2 sape punye barang paling cantik and banyak ,HAHA .

Pastu kan , aku rinduuuuu sangat dengan bestie-2 aku dekat tanjung tuw . Hari-2 stalker fb sorang-2 , ade la jugak hilang rinduu . Tapi kalau terlalu rindu sangat , hari-2 aku tengok gambar kita semua , dari first kite bersama , sampai la saat akhir sekolah haritu . Terubat sikit :( Hm , tapi nanti semua dah smabung belaja lagi la bertambah rinduuu dekat youalls . Hm ,klah takd bnda nak update ,hihiw . Nanti ade story kite update yee , Babai <3

Dec 9, 2011

Nak balik kampung :(

Kejam ? Yeee , itu bukan ayat yang sesuai untuk bagi dekat aku .
Sekarang , aku mula merindui kampung , Yeee kampung aku .Dimana ?
Kelantan ,of course :) Harapkan pagar ,pagar makan dawai .
Berapa lama aku tak balik sana ? Kira kan boleh?
Bukan tak nak balik atau ape pun alasan , tapi atas dasar tertentu .
And now , mek sakit . Yee ,mek sakit . Aku perlu dapatkan mereka dekat sana .
Aku cucu die , aku patut pergi jugak walau ape cara sebelum ape-2 jadi !
Minggu depan balik kampung , Okeyy tak sabar sangat ,
Really miss them :( Mek ,ayoh , umie ,cousin-2 dan lain-2 .
Aku tak kira banjir ke dok ke , tetak nak balik juo .
tak kiro apo pung , tetak nak kelik sane :)
HAHA ,maaf aku tidak pandai sangat nak berbahasa kelate .

* Mek ,ayoh and lain-2 , tunggu okey . i will be there as soon as possible .Iloveyou ,Muahhhhh

Dec 8, 2011

Hang out

Semalam ,semalam dan semalam . Yeahhh ,itu cerita semalam , hari ney baru nak cerita . Aikkkk ,ape aku cakap ney ? Lantak ~~ Semalam kan , kita keluar dengan boypren and girlpren kita . Alahai ,seronok sangat :)
Pagi tuw kita pergi rumah Kyra sebab tiap kali keluar , saya pasti akan pergi rumah dia ,sebab nak jalan saing , Dia kan twins saya :) Lepas tuw kena tunggu Lyda and Pqah datang , Then baru kami gerak pergi Jusco , Ye Jusco memang pilihan semua remaja :)

After that , sampai sana kena tunggu pulak budak laki yang lembap macam siput sedut datang . Korang make up kalah perempuan tahu tak ! Dalam pada tunggu tuw , terserempak dengan adik Aini , adik Syakirin dan paling aku obes sekali adik Hanis ,Alahai ,comelnye , Bak nombor ? Dah jumpa tuw kan , ney lha hasilnya
 adik Syakirin, Lyda,Kyra ,Me ,adik Aini:)
 adik Syakirin, lyda, kyra,me ,adik Hanis:)
adik Hanis ,Omeyyy :)
Ney baru sikit gambar , ade lagi dekat dalam fone . Tapi fone macam Cb buat aku naik hangin . Sja enak mintak aku beli baru la tuw , Huh ! Then ,lepas tuw kan baru la budak laki datang , Wahh semuanye kacak-2 belaka , Nak sorang boleh ? Fine , kami kawan je .Tiada istilah nak bercouple sesame ye , kawan tetap kawan . After that pergi booking tiket nak tengok cerite Ombak Rindu ,Sekali tengok , ombak rindu full .Kena la beli tiket untuk pukul 5:20 , Hm terpkasa . Sementara tunggu tuw ,kitorg pergi kenyang kan perut dulu ,Makan makan dan makan ,Sedappppp :) Dah bosan tak tahu nakpergi mane , BUkh ajak kaorke . Wahh ,seronoknye . 3jam dalam GreenBox ,terasa seronok sangat . Dalam pada nynyi tuw , ade jugak terselit kesedihan sebb lepas ney susah dah nak jumpa mereka semua ,Hm :(

Lepas dah karoke 3jam ,kitorg kena masuk wayang pula . Yesss ,best gilaa. Tak sabar nak tengok Ombak Rindu ,Ombak Kasih dan Ombak Tsunami ,HAHA . Masing-2 poyo tgk cite tuw .Seklai bila dah tengah-2 cerite , meleleh .Alahaii , omeyy angat . Menangis la tengok certe tuw ,sedihhh habis ! Ade lha dalam 2 jam cerite tuw . Balikk lambat wooo semlam . Dekat pukul 8 lebih baru sampai rumah ,Huh memang lepasan SPM betul HAHA ade yg jeles la tuw kan ? Balik je rumah dah rindu dekat mereka semua . Rase macam sekejap je ,Ahhhhhhhhhhhhh . And now ,semua dah busy nak kerja ,Lagi susah nak jumpa kan kawan ?
Anyway ,aku doakan yang terbaik untuk korang , Kalau aku terlupa korang ,Please dtg jumpa kau ,Lempang aku okey :) And andaikan korg terlupa aku , aku mampu senyum jee . Thanks kawan for that days . Gonna missyou , Muahhhhhh

Dec 6, 2011

Hari terakhir sekolah

Tiada apa lagi yang nak diungkapkan selain MERDEKA ~~ Yeahh ,aku bukan lagi pelajar sekolah , Bukan bukan dan bukan . Sila dengar dan baca baik-2 yee . Hari nie hari terakhir aku merasa jadi pelajar dan calon SPM . Tidak lagi aku merasa betapa bosannya pakai baju kurung putih bersama kain biru dan bertudung , Tidak lagi aku menyibukan kan diri nak basuh kasut sekolah tiap hujung minggu . Tidak lagi aku merungut kena buat kerja sekolah yng berlambak dan tidak lagi aku dengar ikgu membebel bagai nak tercabut anak tekak semata-2 inginkan anak murid mereka berjaya .Semua itu tidak lagi , Tidak tidak dan tidak lagi !

Pagi yang indah , berbekal kan semangat Kemerdekaan yang akan dijulang tinggi oleh pelajar kelas 5Tanjung , kami harungi setiap detik ke sekolah dengan penuh teliti . Tiada dengar dengusan yang menyatakan itu ini. Kami lalui setiap kertas dengan penuh yakin . Dan , tepat pukul 4 petang , apa yang kami nantikan bakal disambut . Yaaa , kami dah habis sekolah. Bersorak di dewan macam nak pecah bumbung . Sesi bergambar menjadi santapan kami semua. Yang bersorak , berlompat dan sebagainya hanya menjadi gelak tawa yang terakhir dapat didengar, Yee , itu semua yang terakhir dan tidak boleh diputarkan masa untuk kembalikan masa lalu . Tak mungkin akan dapat ! Lelaki ? Sibuk menjadi artis kononya lha kan. Habis baju sekolah diconteng ,HAHA .Peempuan? Takut-2 je nak buat .

Keluar depan pintu sekolah , TEPUNG menjadi sasaran utama , Yee , habis semua baju atas bawah . Dan yang paling teruk , kek coklat buatan Hanim yang terakhir menjadi punca baju-2 dan muka kotor serta comot . Benci ~~ Bau dah macam tungkik ,Hihiw . Entah berapa paket tepung diorang beli , dah macam salji. Then , amik gambar dengan muka comot-2 , Puihhhh tak comel langsung :) Dalam bergembira , terselit sedikit rasa sedih sebab terpaksa berjauhan dengan kawan-2 lepas ney. Perpisahan ? Tolong jangan hampiri kami smeua ,Pleasee. Im begging you ! Tolong jangan pisahkan kami antara satu sama lain. Tiada apa yang dapat aku cakap kan lagi ,walaupun gembira dah habis sekolah ,tapi kawan semua entah kemana lepas ney. Gambar jela hanya menjadi bekalan kita semuakan . Okey ,aku janji aku akan print gambr kita semua dan frame dalam bilik aku . Janji ~~ harap ini bukan perpisahan terakhir kita semua , aku nak kita semua sentiasa bersama ,Okey ? Sayang korang sangat , Muahh Kbai









Ney makan dia bila dah habis exam . Muka masing-2 dah macam momok ,Hihiw  . Mesti rindu saat ney kan kan kawan :(

Dec 4, 2011

Anis Muhidzir ♥ ♥ ♥

Pelik ,pelik dan pelik .
Kenapa aku pelik ? Sebab ,aku pelik lah ,HAHA Gelabah dah sampai dah ,Nyahhh cepat sebelum aku meraban lebih lanjut ,Okey ~~

Hariney aku nak mengumpat la sikit pasal sorang budak ney ,Alaaa yang hot-2 dekat Facebook bodoh yang Mark Zukerberg tak sunat tuw buat :) Budak ? Mati aku kena belaah lepas ney , Diaa akak la, setahun jagung nenas je dengan aku Wahahah . Aku pelik ,kenapa semua orang buat entry pasal dia ? Hot betul kau kak :)
Eh , jom la bace cerite aku , ade yang tak nak bace ? Meh tekan sini ,mesti korang tahu apee nak buat lepas tuw tekansini .

Okey , aka ney aku dah lame kenal dah .Dari zaman Myspace hingga la jodoh kami berkekalan dekat Facebook pulak. Before tuw , aku kenal akaa ney dari zaman Shuffle .Alaaa ,shuffle yang terkinja-2 tuw ,yang kaki depan belakang ,Dah boleh lap lantai ,seluar masing-2 tak nak kalah ~~ Dia ney dulu setahu aku join group Hardstyle Mangeta kalau tak silap macam tuw la bunyi nye . Yang aku pula join 2 group ,Satu group abang aku Aleve Alexandria yang TIHB tuw ,Lagi satu aku masuk group Hardstyle Sillent Killer by Cumey ,HAHA :) Punya tamak kan kan ,kisah pula aku .Selalu kalau shuffle kan banyak event , aku pun memang selalu follow event dorang-2 . So ,mesti la nampak akaa ney . Dari dia badan kecil aku kenal ,sampai sekarang kau tengok dah besar dah .Kau makan ape kak , tips sikit ?

Then ,dia ney memang manjang kepit dengan ajjir . Aku cakap dengan korang , tiap kali event , orang-2 yang datang bukan pandang dorang shuffle ,Semua sibuk dok pandang Ajjir . Ha , juling la mata korang ~~ HM kang selalu menang event ,Popular la masing-2 masa tuw kan :) Ajjir la yang paling hot masa tuw , memang ramai yang nak gedik-2 ,Fikir aku tak tahu ke , Puihhhhhh la korang ! Dah-2 ,stop kejap pasal shuffle ,kalau aku cerite psal shuffle pun bukan korang tahu ,Kan ? Aku kalau online , tak sah kalau tak stalker Fb && blog dia . Memang tangan aku automatik tekan name dia .Kau pakai jampi serapah ape ney kak ? Gambar dia , status dia memang aku tatapi tiap hari ,dah boleh jadi menu harian aku la .Kenyang kalau bace :) Kalau dia gaduh dengan Ajjir ,memang ramai la yang simpati dekat dia , Termasuk aku ,Hihiw :)

Akaa ney , dah lah cantik ,comel ,aku rase macam nak culik dia je . Tapi kan ,tak sampai sejam aku culik ,dah heboh dekat fb pasal dia hilang . Tuw yang aku malas ,silap-2 bukan aku yang popular , penyudahnye dia yang popular ,Sana sini gambar dia . Nanti semua cari dia , bukan cari aku pun :) Okey kak , gurau je . Choki-2 sepekat ,Pleasee ? Aku tak tahu kenapa aku minat gilaa babi dengan akak ney .Padahal babi pun tak minat macam mane aku minat dia .Ape aku merepek ney ? Lantak ~~ Tuw yang jadi masalah aku sekarang ney , tak tahu kenapa aku minat dia . Sampai sekarang masalah aku tuw takde sape yang boleh selesaikan . Dr .Fazillah Kamsah pun tak dapat nak selesaikan ,aku sendiri tak faham ! Kata doktor ,tapi tak tahu macam mane nak selesaikan ,HAHA mati aku kena saman lepas ney .Botak kepala nak bayar saman malu diaa ,Boooo :)

Mesti korang tertanya-2 kan ,pasal sape la yang aku dok merapu macam ikan kerapu ney . Apee la lembap sangat korang ney , Tak kan tak kenal lagi Nyot-2 tuw . Dulu aku gelak guling-2 sebab name dia nyot .Aku pernah tanya abg aku kenapa hodoh benar name nyot tuw . Sensitif betul ,HAHA . Pastu ade lagi satu Nyotetek ,Ha yang ney lagi la aku gelak guling-2 sampai tak tahu nak guling dekat mane lagi dah . Ape sampai macam tuw sekali kak oi :) Ape pun name kau kak , tuw semua tak jadi hal , yang penting dapat bace blog ,Hihiw .Aku takut nak cerita lebih-2 ,kang dia block aku dekat fb baru tahu.

Korang search sendiri la kalau nak tahu sape dia ney Anis Muhidzir yang comel-2 tuw :) Bytheway , sorry kak sebab cerita pasal kau tanpa izin ,HAHA . Tengok semua orang dok buat entry pasal aka , so nak join jugak :) Iloveyou ,Kbai

Anis Muhidzir ♥

Dec 3, 2011

Pakai tudung ,amik gambar peluk cium !

Selamat pagi warga blogger yang comel-2 ,cantik-2 dah kacak-2 belaka. Mesti pelik kenapa aku bangun awal hainey ? Awal ke ? Pukul 9 baru bangun ,apee punye anak dara ney :) Bangun pun sebab nak update blog ,HAHA. Nak story ney ,jum lha bace ,jum lha *ugut

Tadi aku online facebook yang si bodoh tuw buat .Alaaaa ,si bodoh tuw Mark Zukerberg tuw lha , tuw pn lembap sangat nak tahu ,Hihi. Syok-2 aku online ,adee lha sorang dari freinds fb aku ney buat status yg dia jeles tengok kawan dia keluar date .Ohh, okeyy fine, aku tak LIKE pun apetah lagi nak comment, Err~~ Pastu dekat status dia tuw ,ade lha dia tag name kawan dia tuw ,konon nye sweet bila keluar dating. Aku pun teringin lah jugak nak tengok Manis sangat ke dorang tuw sampai kawan dia jeles bagai. Aku pun tekan lah name kawan die tuw , Wahhhh DP dia tuw lelaki taw . Handsome? Huh ,handsome lagi ex aku ,HAHA. Pastu aku pun tengok lah gambar couple budak tuw . Walaaawey , HotSentapppp wa cakap sama lu ,rugi lu semuaa tak tengok . Eh ,apeehal aku jadi busher pagi-2 ney ! 

Gambar diaa kalau kau tengok ,memang lah sweet . Masalah nye sekarang ney , perempaun tuw pakai tudung bagai . Ohh ,okeyy .Bukan hak aku nak kutuk dia ape je. Tapi ,awak tuw perempuan pastu pakai tudung plak . Kan tak sedap mata memandang bilaa upload gambar peluk cium bagai. Kod iye pun ade gambar macam tuw , simpan untuk diri sendiri sudah lah. Tak perlu nak pamer kan sangat. Sendiri buat ,sendiri simpan ~~ Dekat facebook tuw semua orang boleh tengok , orang bangsa asing pun boleh tengok .Awak tuw islam ,hormat sikit. Kalau nak peluk cium sekali pn , buat ajelha , gambar tuw tak perlu nak upload deeee . Kod iyee pun kau nak sweet sour dengan couple kau , beragak sikit . Kalau tak pakai tudung tuw lain lah cerite , ney pakai tudung ,tutup aurat ,sekali spoil amik gambar macam tuw .Eh dik ,aku pun peluk cium couple aku jugak , tapi setakat ney takde pulak aku nak amik gambar mcm tuw then upload dekat facebook .Gilaaa kalau aku upload ~~ Tipu lah kalau semua orang yang couple tak pernah buat peluk cium kan , Ha meh sini datang jumpa aku sapee yang pernah couple tapi tak pernah peluk cium ,Jangan nak hipokrit sangat !! Kau dah boleh padam dik gambar tuw . Aku yang tengok pun dah kutuk bagai ,apetah lagi yang lain. Yang ade comment sweet couple poreber tuw ,heishhhh tak fikir ke sebelum comment . Sweet ? Err ,boleh lah ~~ Kang tak puji , menangis pulak,HAHA . Maaf lah ye dik kalau akaa pegi post macam ney .Kau pun bukan kenal aku ,aku pun tak kenal kau . So ,kau pun tak tahu post ney untuk sape ,Uwahahaha :) Maaf yee sebab terkutuk , lain kali jangan amik gambar macam tuw , if nak amik sekali pun ,simpan sendri dalam fone ,jangan pamerkan ,Malu diri sendiri jee ! Salam ,Kbai

Dec 2, 2011

6December ,Janji ?

Petang petang hujan , Hujan petang petang , Petang hujan petang ,HAHA ,Apedehal lha aku dok ulang ulang ayat ney . Bedebah sungguh ~~ Asal petang je hujan , asal hujan je petang , Betul tak ? Tolong iyaa kan apee je yang aku cakap , Pleasee Im begging you ,Muahahah :) Dengan suasana yang nyaman lagy tenang lagy indah lagy dibuai kesyahduan ney , rajin benor anak Saimi ney nak menaip cerite merapu macam ikan kerapu ,HAHA apee lha ~~ Okey okeyy ,

Sambung sini sini
Jangan kemana mana ..
*dah macam rap pulak

Okeyy , firstly nak minta maaf pade yang berkenaan sebenarnye ,Hee . Rasenye tahu kod sapee kan kan :) Who's thats boy ? Ceh ceh ,kembang bontot kau kang kalau aku mention name ,Booooo . Actually , selama3 minggu aku single ney , aku hanya mengenakan diaa je ,Hihiw .Jahat tak jahat tak ? Tolong cakap aku baik boleh . Okey fine ,takde kena mengena langsung ~~ Tade lha ,aku single bukan nak main-2 kan hati sape-2 , aku nak ajar diaa ape erti sebenrnya . For sure lha untuk diaa berubah ,tak kan nak bagi diaa mati pulak lepas aku minta putus .Apee bengap lha ~~ Bukan lha nak kena kan die hidup hidup sampai mati berdiri , tapi semua tahu yang kami-2 ney asik nak bergaduh manjang , Kau bayang kan hari-2 gaduh .Kalau baik pun ,Alaaa setakat sehari paling koman pun pagi baik ,malam kang gaduh .Ape jahanam lha macam tuw kan ,tade levink levink langsung ,HAHA ape macam harammm aku eja ney ,Lantak ~~

Alaaaa , aku buat ney semuaa pun sebab nak tengok diaa sayang aku ke tidakkkk ,Kihkihkih . Ternyata sayang weyyy . Pagi petang siang malam aku stalker Fb diaa, status menyayat hati , Kau suka mintak simpati warga FB kan ,saje nak suruh dorg like status kau banyak-2 ,konon kau hotstuff lha eh eh ,Dushh satu kali :)
Kalau tengok status diaa , Fullamak ,kalah Awie punye jiwang wa cakap sama lu .Tak caye cuba stalker FB diaa Tengokjejgnaddfriends ,Tekan lha sendiri ,tak kan tuw pun aku nak ajar lagi ,Bodoh ~~ Alahaii sayang, i buat semuaa ney untk you , Puihhhh geli aku :) Tade lha ,cecuba sikit buang perangai nak mengamok bagai , Apee kau dapat mengamok mcm orang gilaa .Kau paling bertuah pun dapat maki aku jee , tuw je stok aku nak bagi dekat kau kalau kau mengamok .Orang lain punye susah nak dapat maki aku , kau seklai buat terus dapat , Tengok bertapa sayangnye aku dekat kau sampai maki dari aku kau dapat ,Orang lain tak dapat lagy taw ,kre kau paling HotSentappppp lha dalam list aku ,HAHA aku gurau ,Gelak sikit , Okey dah ! Tuw lha tuw lha tuw lha , lain kali jangan bagi aku naik hantu , hntu pun tak mcm aku taw .Ha ,apee aku cakap ney ? Cuba sweet sweet sikit dengan aku , confirm tidoo malam aku mimpi kau ,Hee .

Kau mesti tunggu macam orang waras nak 6 December ney ? Wahhhh ,terharu aku .Kod iyee pun nak lamar aku balik, cuba belikan aku cincin dekat Poh Kong tuw , aku nak yang ade Permata atas die tuw , nak bentuk die pusing pusing macam rollercoster tuw ,pastu aku nak rantai Silver yang ade bentuk love then ade tulis name kitaa ,Nak silver sebb aku tak suka emas macam orang tua .Aku mudaa lagy , tolong amik ikhtibar ! Pastu nak gelang kaki silver jugak yang ade kling kling kling mcm bunyi keling tuw ,HAHA . Mati aku kena saman lepass ney ,Perkauman pulak kang . Pastu nak wang tunai berjumlah RM 50 700.94sen . HAHA ,kau larat nak bayar tak ? Ade duit macam tuw , malam ney jugak aku terima kau ,HAHA. Elleh , nak mintadiskaun bagai lha tuw kan kan . Tengok muka kau je dah tahu ,kau kan suka minta diskuan ,hidup nak diskaun jee keje kau kan :) No diskaun okeyy ,Mukatamd dah tuw . Jiran sebelah aku pun cakap muktamad ,kau ikut jelhaa ape aku nakkk ,Hihi. Sikit jee tuw aku minta , kang aku minta macam-2 ,gondol pulak kepala kau nak beli . Heboh lha kau bawak plastik besar-2 naik moto kau yang alaa alaaa superbike ,padahal tak superbike pun, Perasan . Tak nak naik moto dengan kau lagyy :) Boleh pecah bontot akuu, macam mane aku nak ajak kau merayau KL lepas spm ney , nak naik moto ? Terebang lha aku dekat belakang . Naik kereta Lagi Bestt lha , jum lha jum lha ,HAHA . Tak tahu kereta Lagi Best tuw ape ? Alahaii ,lombap . Kereta Myvii baru tuw lha , Apeedaa ~~ 

Ohhhhhhhhh ,alangkah rinduuunye dekat kau ,HAHA gelabah . Alaaa , rinduu nak peluk kau ,nak kacau-2 ,nak cubit-2 ,macam-2 lha rinduuuuu . Elleh ,macam tak kenal pulak aku ,aku kan suka kena kan orang ,Wakkaaakaka. Break tak break , rinduuu tetap rinduuu ,Salah kau lha ,sapee suruh tak bagi aku makan minum secukupnye ,Okeyy dah lari tajuk ** Yang lain tuw mesti kutuk-2 gilaa babi ,babi pun tak gilaa macam korang nak kutuk-2 bagai .Mesti ade yang cakap 
Alaaa ,dah break ,nak couple balik ,Porahhhhhh.
Apee lha pempuan tuw , dah ludah nak jilat balik ye takkk .
Tak malu ke nak couple balik ?
Kau cari lain jelhaa, jantan tuw kod iye nak kat kau lagii .
Gelabah betul pmpuan tuw , ade ke nak couple balik dgn ex diaa .

And blaaaa blaaa blaaa lagi lha yang akan orang diluar sana pertikaikan . Eh ,aku menyusahkan hidup KORANG ke ? Tidakkk kan . Die pernah jadi sisa aku , suka aku lha nak jilat ke nak ludah ke ,nak muntah ke apee ke . Yang korang macam bingai sangat nak cakap macam-2 apedehal .Kau jeles lha tuw sebab ex kau tak sekacak ex aku ,HAHA . Diaa nak dekat aku lagi ke tidakk ke ,Lantak dia lha . Diaa ade otak , dia ade mata ade hati , Diaa boleh nilai sendri sapee yang berhak dia nak . Dia tak susahkan korang pun nak pinjam otak ,mata dan hati korang ! Eh , korang tak pernah couple eh eh ? Orang kalau dah sayang , sanggup tunggu and buat apee je taw . Even kitorg break seklai pun,aku tahu diaa macam mane. Tak sama macam yang lain. Diaa boleh tunggu aku ,buat itu ini . Itu pun dah nampak dia punya hati macam mane . Bedebah sapee rampas diaa dari aku ! Stok kena caci maki denagn aku je nanti. Yeahhh ,memang time break aku fikir tak nak dekt dia lagi , but dah hati kata sayang , Apee nak buat kan . Lambat mahupun cepat , diaa tetap aku punya . Kau yang cuba-2 nak fall in love tuw , dah boleh move away . Beragak sikit ,aku belum mangkat lagi jadi special life untuk diaa ,HAHA perasan lebih aku . 

Tooo you :
Whats up bradoooo :) HAHA , mesti gelak guling-2 kan bilaa bace post kali ney . Pleaseee gelak lha guling-2 demi i ,HAHA. For sure ,mesti menyirap habis kan ,rase mcm nak bunuh diri je kan bilee dpaat tahu kena game ,boooo . Alaaa ,rileks sudah . Demi apee anak-2 , demi kebaikan . Yehaaa , bagus betul :)  Alaa , dah kata janji ,tak kan nak mungkir pulak kan kan :) Watlek , kau nak lamar aku balik, make sure apee aku minta semuaa dekat atas tuw mesti ade. Kalau takde , jangan harap kau nak jadii Biee aku balik . Kau stok simpanan aku jelha ,HAHA gurau :) Apee pun ,aku minta maaf lepas 6dec yelhaa , malas lha nak minta maaf skerang ney ,aku letih nak menaip panjang-2, Takde function nak taip panjang-2 semata-2 nak minta maaf dekat kau ,HAHA kejam sungguh aku hariney . Okeyy lha ,selamat berfikir dan selamat membeli belah , Ingat kalau takde ,NOWAY ~~ Kbai ,Muahh :)